Saturday, 4 May 2013

Край

Писна ми от всичките драми. Не те искам вече. Махай се! Искам да оценявам живота си такъв, какъвто е! Искам пак да съм аз! Момичето с принципи, момичето, което не се предава дори когато е на дъното, момичето с мечти, момичето, което обича с цялото си сърце без страх! Аз не бях такава заради теб, бях си аз. И ще се върна там, каквото и да става. Прощавам ти, че не ме заобича. Прощавам и на себе си за всички грешки. И сега ще продължа напред. Ще виждам светлината отново, ще мечтая и ще се боря, колкото и да е трудно. Заради тези, които си струват, заради самия цветен, красив живот, който ми е подарен. :) Бях толкова щастлива, когато избягах от теб, но събрах смелост, върнах се и ти казах истината. Това, което ти не успя да направиш толкова време. Но се надявам сега да си щастлив някъде там. И се надявам утре като се събудя да те няма в главата ми и в кошмарите ми. И се надявам да видя отново света такъв, какъвто е. Всъщност не, сигурна съм, че ще го видя. Аз съм силна! И няма да ти се дам, няма да бъда друга, няма да се пречупя пред болката и отчаянието, които впрочем вече ги няма.  Има само глупави спомени от стар тъжен живот, които ме спират. И ме лъжат, че съм била щастлива или че не съм била сама. Но за да съм тук, значи си има причина. А това означава, че някой някъде там ми е изпълнил мечтата и ме е изпратил там, където ми е мястото.
   Искам пак да почувствам вятъра в косите си и мириса на пролет, да видя слънцето през дантелените листа и да усетя безграничното щастие на свободата! Искам да пея и да танцувам и да бъда детето, което винаги съм била. Невинна и чиста. Ще те отмия от себе си и ще остане само искрената ми обичаща душа. Ще премахна всяка прашинка страх, защото животът ми е пред мен и ти нямаш място в него. Обещах си да не те мразя, обещах си да ти простя. И ще се опитам. Иначе няма да съм аз. :)
      Затова сега ти пожелавам цялото щастие на света, пожелавам ти и отново да станеш добрия човек, когото познавам и обичах толкова дълго време, пожелавам ти и да намериш своята половинка и да и се усмихваш всяка сутрин щастливо, докато тя ти подарява душата си! А аз ще продължа натам, накъдето съм се запътила и ще забравя всичките сълзи и страх, ще се преборя за щастието си и ще събирам красотата на малките моменти в сърцето си! :)

No comments:

Post a Comment